jaked

 

Az ötletadó ihlet:
szenvedély, tehetség, versenyképesség, kihívások és eredmények.

A  megalapításától kezdve nagy teljesítményű technikai úszódresszeket kínál a csúcs kategóriába tartozó versenyzőknek és minden komoly úszónak teljesítményük javítása érdekében.

Kényelem, bizalom és technika (központúság). A  a legszigorúbb elvárásokat állítja fel a termékeivel szemben. Mindezen elvárásoknak az új anyagok és dizájn technológiák fejlesztése érdekében végzett kutatás + fejlesztés folytonos támogatásával, valamint a teljes termelési folyamat felügyeletével tudnak megfelelni.

Ugyanakkor a legjobb eredmények elérésének igénye megköveteli a termékek folyamatos fejlesztését is. Ennek érdekében a  termékek laboratóriumi körülmények között „születnek”, majd ezt követően csúcs (kategóriájú) nemzetközi versenyúszókkal együttműködve uszodai tesztnek vetik alá azokat.

 

Ezen versenyúszók és a  ugyanazt a filozófiát vallják:
„Ez nem csak a sportról, hanem magáról az életről szól. Arról, hogy folyamatosan a teljesítmény javítására törekszünk annak érdekében, hogy át tudjuk lépni saját korlátainkat, függetlenül attól ki honnét indult.”

 

A  egy 2008-ban alapított olasz vállalat. Még ebben az évben ragyogóan debütált az úszóvilágban a  „Super-body J01” nevű termék bemutatásával.
Ez a forradalmian új dressz két innovatív tulajdonsággal bír.

  • korszerű dizájn technológia hő-hegesztés felhasználásával, ami azzal, hogy lefedi a varrásokat, maximális kényelmet biztosít;
  • kiváló teljesítmény, köszönhetően a 100%-ban poliuretán alapú anyagnak, ami csökkenti az ellenállást.

A  „Super-body J01” átformálta az versenyúszás világát, és új, példa nélküli teljesítmény normákat felállítva, lázba hozta a szurkolókat.

2009. augusztusában a vízi sportok római világbajnokságán a versenyzők mintegy 68%-a úszott úszódresszben. A különböző versenyszámokban összesen 17 új világrekordot állítottak fel -et használó versenyzők. Emellett, a lehetséges 104 egyéni éremből 37-t nyertek JAKED úszódresszben és ebből 17 aranyérem volt.

Az Inticom SpA (a Yamamay tulajdonosa) azért vásárolta fel a -t, hogy azzal betörjön vízi sport ruházat és kiegészítők piacára.

Az Inticom ezt követően, 2011.-ben – immár társulva a Yamamay-jal és -del –  konszolidációt hajtott végre a Kuvera-val (a Carpisa márka). Ily módon, a  a Yamamay-jal és a Carpisa-val együtt a Pianoforte Holding Group SpA részét képezi jelenleg.

2012.-ben a  első „Franchise” partnereinek indításával új időszak kezdődött. Ez új irányt jelentett a  termékek és a testületi stratégia vonatkozásában egyaránt. A cél az volt, hogy túl tudjanak terjeszkedni az úszás világán.

 

Az úszódresszek és kiegészítők mellett új termékcsaládok születtek a
triatlon, a futás, a fitnesz, valamint  a szabadidősport és strand ruházat kategóriákban is.

Mindezen termékcsaládok egyértelműen demonstrálják a cég filozófiáját jelentő
szenvedélyességet és a folyamatosan fejlődő technológiai tapasztalatait.

 

VERSENYSPORT KOLLEKCIÓ

A KIVÁLÓSÁG NEM SZAKÉRTELEM. EZ A LÉTEZÉS MIKÉNTJE.

A termékek gyártásához élvonalbeli anyagot és tervezői technológiát alkalmazunk. 
 Ez a két alapelv vezérli a JAKED valamennyi verseny ruházatának fejlesztését,  kezdve a 2008. évi Pekingi Olimpiai Játékokon bemutatott első forradalmian új modeljétől a „Super Body J01”-től. 

T O V Á B B . . .

FÜRDŐRUHA KOLLEKCIÓ

AZ EDZÉS NEM EGY LEHETŐSÉG. EZ AZ EGYETLEN LEHETŐSÉG.

A JAKED fürdőruha választék tökéletesen megfelel minden edzési igénynek.
Mindent kínál, kezdve a napi edzéshez használható úszódresszektől az elengedhetetlen  uszodai kiegészítőkig.

T O V Á B B . . .

TRIATLON KOLLEKCIÓ

A TRIATLON MEGMUTATJA, HOGY KI VAGY!

A versenyruházat terén szerzett tapasztalataink alapján fejlesztve, a JAKED termékek egész sorát kínálja a triatlonistáknak, azért, hogy meg tudjanak felelni azoknak a speciális kihívásoknak, amelyeket felvállalnak.
T O V Á B B . . .

SZABADIDŐRUHA KOLLEKCIÓ

A FORMA CSAK A CÉLSZERŰSÉG UTÁN KÖVETKEZHET.

A JAKED új ACTIVE WEAR termékcsaládja kiválóan ötvözi a cég teljes „know-how” – ját a technológia, a stílus és forma vonatkozásában.
Ennek a kollekciónak a tervezésekor a funkcionalitás maximalizálását tartották szem előtt.
T O V Á B B . . .

 

Általános vásárlási feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat