TRIATLON KOLLEKCIÓ

A Triatlon megmutatja, hogy KI VAGY!

A versenyruházat terén szerzett tapasztalataink alapján fejlesztve, a JAKED termékek egész sorát kínálja a triatlonistáknak, azért, hogy meg tudjanak felelni azoknak a speciális kihívásoknak, amelyeket felvállalnak.

A Triatlon termékcsalád női és férfi modelljei különösen ergonomikusak és olyan anyagokból készülnek, amelyek egyaránt biztosítják a kompressziót és a kényelmet. Ezek a ruhák hő-formázott párnázattal is rendelkeznek. A hő-hegesztett illesztések (varrás nélküli) és más dizájn megoldások a triatlon valamennyi fázisában – nedves és száraz egyaránt – javítják a teljesítményt.

Az edzést és felkészülést szem előtt tartva a JAKED speciális kerékpáros és fitnesz ruházatot fejlesztett ki.  Ezek a termékek olyan anyagból készülnek, amely segíti az izmok hatékonyabb bemelegítését.

A forma csak a célszerűség után következhet. A JAKED új ACTIVE WEAR termékcsaládja kiválóan ötvözi a cég teljes „know-how” – ját a technológia, a stílus és forma vonatkozásában.

Ennek a kollekciónak a tervezésekor a funkcionalitás maximalizálását tartották szem előtt. Könnyű, praktikus és célszerű, megfelelő védelmet, ergonomiai megoldásokat kínál.  Ennek a kollekciónak a központi eleme a „Smart Fabric” nevű alapanyag. A termékek  funkcionális viseletet és kiváló teljesítményt biztosítanak és használhatóak, akár mindennapos viseletre is.

A fejlesztés eredménye egy olyan ruházat, ami tökéletesen megfelel a sport azon szerelmeseinek, akik egyaránt értékelik a stílust és a divatot is. Ezek, a ragyogás fényével tündöklő, sportos megjelenésű termékek kiváló anyagból, vibráló színekben és készülnek és olyan technikai megoldásokkal bírnak, amelyek megkülönböztetik azokat minden mástól. A kollekció számos kiegészítőt is tartalmaz, amelyek teljessé teszik azt.

FEDEZD FEL A KOLLEKCIÓT!

FÉRFI
NŐI